Advertisement

Enlig far afslører, hvordan han tjener 6.000 kr. hver dag ved at arbejde hjemmefra - Han påstår at alle kan gøre det og viser hvordan i "Go' aften Danmark"!

Foto: AP
”Det er den bedste mulighed, jeg nogensinde har haft!” Foto: KAILA PETTERS

Set i "Go' aften Danmark” - Martin Carstensen er enlig far og i stand til at tjene en stabil indtægt, takket være en automatiseret bitcoin-handelsplatfrom, der hedder “Bitcoin-Profit”. I dag tjener han omtrent 6.000 kr. om dagen uden at skulle forlade sit hjem! Martin begyndte at kigge efter alternative måder at tjene ekstra penge på, dengang han blev skilt og fik forældremyndigheden over sin 6-årige datter. Efter han havde undersøgt markedet i månedsvis, snublede han endelig over denne platform, hvis ide er så simpel som dette: Lad almindelige mennesker få muligheden for at tjene på bitcoin-boomet. Også hvis de har absolut ingen erfaring med investering eller teknologi.

En bruger behøvede bare at foretage det første indskud på platformen, sædvanligvis på ~1.600 kr. (250 dollars) eller mere, og den automatiserede handelsalgoritme ville gøre arbejdet. Ved at bruge en kombination af data og elektronisk indlæring, fandt algoritmen det perfekte tidspunkt at købe Bitcoin billigt og sælge dyrt, og dermed maksimere brugerens fortjeneste.

For at demonstrere platformens styrke, overtalte Martin Jes Dorph-Petersen til at indsætte 1.600 kr. (250 dollars) direkte under udsendelsen.Jes Dorph-Petersen efter at have set sin fortjeneste fra køb af Bitcoin på handelsplatformen ”Bitcoin-Profit”

”Jeg har hørt om Bitcoin og alle de penge, du kan tjene på det, men jeg har aldrig købt nogen. Jeg havde ingen idé om, hvor jeg skulle begynde. Det var virkelig nemt, jeg brugte bare mit kreditkort til at indsætte penge, så køber systemet Bitcoins for mig.” - Dorph-Petersen.

Efter det første indskud på 1.600 kr. (250 dollars), begyndte handelsplatformen at arbejde, nemlig at købe Bitcoins billigt og sælge dem dyrt. I løbet af 3 minutter lykkedes det for ham at forøge sin indsats til 3.069,27 kroner (483,18 dollars). Det er en fortjeneste på 233,18 dollars.

Jes Dorph-Petersen var herefter meget ivrig efter at investere mere via Bitcoin-Profit, efter at have hørt Matthesens historie

Alle udsendelsens medarbejdere, inklusive producerne, blev omgående imponerede over, hvor nemt det var at tjene penge. Platformen håndterer automatisk alle handler, og fordi prisen på Bitcoins er ret svingende, er der utallige muligheder for indtjening.

Inden Martin overhovedet kunne besvare alles spørgsmål, afbrød Jes Dorph og sagde med et smil: ”Nu har jeg tjent 2.530,86 kr. (398,42 dollars) i løbet af 8 minutter”.

”Bitcoin er så hot lige nu, og når en fyr som mig, helt uden nogen form for erfaring, kan tjene penge på det, så kan alle gøre det. Jeg er med på den!” Jes Dorph-Petersen...

Hvis du havde investeret så lidt som 500 kr. i Bitcoin i 2010, ville du nu kunne nyde godt af udbyttebetaling fra 450 millioner kroner!

Prøv Bitcoin-Profit nu!

Vi besluttede os for at teste Bitcoin-Profit, for at se om det virkelig var muligt at tjene penge ved hjælp af platformen.

Sådan fungerer det: Vi fandt hurtigt ud af, at den platform opkræver en provision på 2 % af det overskud, brugeren tjener, og der kræves et minimumsindskud på ~1.600 kr. (250 dollars) for at komme i gang. Disse penge er din første investering, som handelssoftwaren bruger til handel.

Vi lærte også at Bitcoin-Profit tjener penge ved at købe når prisen går op OG når prisen går nu. Dette kendes som "short-selling" og platformen håndterer det automatisk for dig.

MINE RESULTATER MED Bitcoin-Profit efter 7 dage: Jeg bestemte mig for at åbne en konto hos Bitcoin-Profit, betalte det første indskud på 2000 kroner og aktiverede min konto.

Under udsendelsen kunne Jes Dorph tjene 233,18 dollars på bare 3 minutter, hvilket er 1.481,21 kr., det tog meget længere tid for mig. Platformen brugte 20 timer til at tjene 192,19 dollars (1.220,84 kroner), hvilket stadig imponerede mig rigtig meget! Jeg har aldrig før købt Bitcoin, og har aldrig foretaget en handel i hele mit liv, alligevel var jeg i stand til at tjene penge.

Jeg brugte ca. 5 minutter om dagen på at tjekke mine resultater, og efter 5 dage havde platformen tjent hele 630 dollars (ca. 4.000 kr.) Det er en stigning på 252 % i forhold til mit første indskud. Jeg begyndte virkelig at tro på denne platform.

I løbet af 7 dage havde mit første indskud forvandlet sig til 1.930 dollars (12.259,81 kr.) På daværende tidspunkt havde jeg travlt med at tænke over, hvad jeg skulle bruge alle de penge på. Det er flere penge, end jeg kunne tjene på en uges arbejde, og jeg havde brugt under 30 minutter på at tjekke platformen.

Jeg besluttede mig for at have min konto aktiv i 15 dage, fordi jeg ville se, hvor højt det kunne gå. Min konto nåede efterhånden op til hele 7.380,10 dollars (46.880,10 kr.), men havde et tab på 79,51 dollars (505,07 kr.) Jeg gennemgik min handelsoversigt, og kunne se at man ikke tjener penge på alle handler, nogen taber man faktisk penge på.

Platformen er ikke magisk, men efter at have tjent penge på 70 % af mine handler, var mit nettoresultat 7.300,59 dollars (46.374,04 kr.) fra mit første indskud på 250 dollars. Det krævede under 30 minutters arbejde om ugen, og teknisk eller investeringserfaring var helt unødvendigt.

Som du kan se på skærmbilledet nedenfor, besluttede jeg mig for at bruge funktionen ”Hæv penge” til at hæve 7.300,59 dollars (46.375,04 kr.) fra min konto.

Sådan kunne jeg nemt hæve penge fra min Bitcoin-Profit-konto

Alt i alt tjente jeg 7.300,59 dollars (46.375,04 kr.) ved hjælp af Bitcoin-Profit. Jeg besluttede mig for at hæve pengene og betale for en udlandsferie. Når jeg kommer tilbage, vil jeg helt sikkert geninvestere de penge, jeg har tilbage efter min ferie, i Bitcoin-Profit. Måske siger jeg endda mit job op!

Bemærk: Det tog 48 timer inden pengene blev indsat på min bankkonto.

PRØV SELV Bitcoin-Profit NU!

Lige nu giver Bitcoin-Profit vores læsere mulighed for at prøve platformen med et første indskud på minimum ~1.600 kr. (250 dollars). Hvis du ønsker det, kan du til enhver tid hæve dette beløb.

Da handelsplatformen er yderst populær lige nu, kan minimumsgrænsen for det første indskud blive forøget!

Det er vigtigt, at du straks tilmelder dit Bitcoin-Profit, da vi ikke ved, hvor mange pladser der er til rådighed

Du kan indbetale til din konto med kreditkort eller bankoverførsel.

Der er tre trin for at komme i gang:

1. Tilmeld dig en gratis konto

2. Indsæt minimum ~1.600 kr. (250 dollars)

3. Brug Bitcoin-handelsplatformen til at tjene peng

Bemærk: Du kan hæve dit overskud, eller dit oprindelige indskud, til ETHVERT tidspunkt ved at bruge knappen ”Hæv” inde i platformen

Trin 1: Indtast dine oplysninger for at tilmelde dig en gratis konto

Trin 2: Indsæt minimum ~1.600 kr. (250 dollars)

Trin 3: Hæv dit overskud (eller invester det for at generere mere indtjening!)

Vis kommentarer